Уебсайт Микроблейдинг

Уебсайт Микроблейдинг

В този случай имахме задачата да преобразим изцяло вече съществуващ уебсайт. Трябваше да освежим и изградим от нулата визия на сайта. Придадохме му съвременна визия с цялата нужната информация за бизнеса. Цветовете и нюансите са подбрани специално да отговарят на естеството на бизнеса, като съчетават и допринасят нежност, елегантна визия и приятно усещане за професионализъм.

Даваме възможност за постоянна връзка и проследяване на процеса от нашия клиент. Като това ни помогна да имплементираме всичко желано по най-добрия начин, и така осигурихме желания и мечтан краен резултат. Винаги се стараем всеки наш проект да отговаря на реалното ниво на клиента ни, като така осигуряваме и достоверно представяне за неговия бизнес.

Удобството да бъде разглеждан сайта от мобилно устройство е ключово. За да бъде отчетено приятно изживяване за потребителите на сайта, трябва мобилната версия да е също много добре структурирана. Забелязваме голямо предимство в използването на мобилни телефони пред декстоп версиите на сайта, когато потребителя се запознава за първи път с бранда.

За да се класира и успешно в търсачките ние сме направили първоначалната SEO оптимизация на сайта, като сме се постарали да заложим всички необходими за конкретния бизнес ключови думи. Създаването на статии, следенето във всички Google инструменти, като Google Analytics, Google My Business и др. е ключово, за да придобием адекватна и реална преценка за това как потребителите и търсачките възприемат сайта.

www.microblading-master.com

 

  • Client Даниела Стоянова
  • Date August 10, 2020
  • Tags Website
  • URL View Project

Related Projects

bg Bulgarian
X