Уебсайт – INT Stone Group
Website Int Stone Group

Уебсайт – INT Stone Group

Имахме задачата да създадем изцяло нов уебсайт с цел да представи портфолио от продукти, както и информация за самия бизнес. Трябваше да създадем елегантен сайт със стилна визия, подходяща за тежката индустрия и добива на камък. Придадохме му съвременна визия с цялата нужната информация за бизнеса. Цветовете и нюансите са подбрани специално да отговарят на естеството на бизнеса, като съчетават и допринасят стил, елегантна визия и приятно усещане за професионализъм.

Даваме възможност за постоянна връзка и проследяване на процеса от нашия клиент. Като това ни помогна да имплементираме всичко желано по най-добрия начин, и така осигурихме желания резултат. Винаги се стараем всеки наш проект да отговаря на реалното ниво на клиента ни, като така осигуряваме и достоверно представяне за неговия бизнес.

Удобството да бъде разглеждан сайта от мобилно устройство е ключово. За да бъде отчетено приятно изживяване за потребителите на сайта, трябва мобилната версия да е също много добре структурирана. Забелязваме голямо предимство в използването на мобилни телефони пред декстоп версиите на сайта, когато потребителя се запознава за първи път с бранда.

www.intstonegroup.com

 

  • Client INT Stone Group
  • Date November 16, 2022
  • Tags Website
  • URL View Project
bg Bulgarian
X