Уебсайт – Urban Move
  • Urban Move
  • Urban Move

Уебсайт – Urban Move

Имахме задачата да създадем изцяло нов уебсайт с цел E-commerce продажби чрез бранд, който е насочен в модната street wear индустрията. Трябваше да създадем елегантен сайт със стилна визия, подходяща за качествено облекло. Придадохме му съвременна визия с цялата нужната информация за бизнеса. Цветовете и нюансите са подбрани специално да отговарят на естеството на бизнеса, като съчетават и допринасят стил, елегантна визия и приятно усещане за професионализъм.

Насочен изцяло към Американския пазар, сайта е необходимо да отговаря на редица показатели и качества за да е конкурентно способен и да се надгражда във времето. Огромното разнообразие от продукти и интерактивно съдържание и възможности дава изключителното усещане за добре завършена платформа.

Даваме възможност за постоянна връзка и проследяване на процеса от нашия клиент. Като това ни помогна да имплементираме всичко желано по най-добрия начин, и така осигурихме желания резултат. Винаги се стараем всеки наш проект да отговаря на реалното ниво на клиента ни, като така осигуряваме и достоверно представяне за неговия бизнес.

Удобството да бъде разглеждан сайта от мобилно устройство е ключово. За да бъде отчетено приятно изживяване за потребителите на сайта, трябва мобилната версия да е също много добре структурирана. Забелязваме голямо предимство в използването на мобилни телефони пред декстоп версиите на сайта, когато потребителя се запознава за първи път с бранда.

www.theurbanmove.com

 

  • Client Urban Move
  • Date November 16, 2022
  • Tags Website
  • URL View Project
bg Bulgarian
X